Algemene informatie

Algemene informatie

Lachgas Koerieralmere was de eerste serieuze partij die lachgas bij mensen aan huis bracht. Dit doen wij 7 dagen per week. Ooit een beetje als grap begonnen. Maar nu paar jaar laten rijden wij nog steeds elke dag in de rondte.

Hoe gaan wij te werk?
U belt, whatsapp of besteld online. Onze koerier komt bij u langs. U kunt ter plekke kijken hoeveel u precies wilt hebben. Dan kunt u veilig pinnen met een mobiele pin automaat. Of u kunt ook gewoon contant afrekenen.

Altijd bereikbaar!
Een van de dingen die  wij erg belangrijk vinden is bereikbaar zijn. Wij horen wel eens verhalen dat mensen ergens anders bestellen maar er nooit iemand op komt dagen. Wij nemen altijd op (binnen de openingstijden), als we zeggen dat we komen komen we ook echt!

De prijzen:
Onze prijzen zo gemaakt dat hoe meer u neemt hoe voordeliger het wordt. 50 patronen zijn 32,50 euro. Maar als u bijvoorbeeld 5 doosjes koopt dan is het nog maar 22,50 euro voor 50 patronen. Let op wij hebben vaste prijzen. Wij onderhandelen niet over de prijzen.

Anonieme telefoonnummers:
Als u ons met een anoniem telefoonnummer belt kunnen wij u helaas niet helpen. In het verleden hebben wij slechte ervaringen gehad met anonieme bellers. Dat is dan ook de reden dat wij u dan niet verder kunnen helpen.

Assortiment:
Wij verkopen uitsluitend slagroompatronen, ballonnen, crackers en slagroomspuiten. Wij verkopen geen illegale middelen.

leeftijd:
Officeel zit er geen leeftijd grens verbonden aan het kopen van slagroompatronen. Toch leveren wij alleen aan personen van 18+.

Bezorggebied:
Wij bezorgen in Almere en Omstreken. Voor de complete lijst van steden kunt u te recht in ons menu “bezorggebied’.